Wanneer je gaat promoveren wil je dat jouw proefschrift, de kroon op je werk, er goed en mooi uitziet. Het is iets waar trots op kunt zijn. Natuurlijk wil je dat jouw proefschrift net iets mooier, beter en opvallender is dan die van anderen. Wij zorgen daar voor!

Zowel de cover, de uitnodiging en het gehele binnenwerk kunnen wij ontwerpen. Natuurlijk ook alle andere extra’s die je erbij wilt hebben. Zoals bijvoorbeeld een mooie presentatie voor bij je verdediging.

Kennismakingsgesprek

Hier bespreken we telefonisch, via de mail of persoonlijk wat je wensen zijn en waar je proefschrift over gaat. Zo kan er een passend ontwerp gemaakt worden.

Ontwerpfase

We ontwerpen de cover, de uitnodiging en een eerste deel van het binnenwerk. DIt op basis van het voorgaande gesprek.

Correctie fase 1

Hierin geef je feedback op het ontwerp van de cover, de uitnodiging en het binnenwerk.

Ontwerp uitwerkingsfase

De correcties worden verwerkt.  Na goedkeuring op het eerste deel van het binnenwerk gaan we pas verder met de rest van het binnenwerk.

Correctie fase 2

Aan het eind is er een grote laatste correctie ronde voor de puntjes op de i. (soms vinden er nog wat extra correctie rondes plaats)

Drukklaar bestand

Wanneer er een akkoord is op het of de bestanden dan krijg je een drukklaar bestand aangeleverd wat je zelf door kan sturen naar de drukker. Mocht je het fijn vinden als wij dat doen dan kan dat natuurlijk ook. We hebben goede contacten met meerdere drukkerijen.
(Wil je dat ProefschriftOntwerp.nl het gehele drukwerk ook regelt dan is dat geen probleem)